Latex spuiten is de beste methode voor een mooie, egale wandafwerking. Deze manier van schilderen heeft als grootste voordeel dat er geen aanzet of rollerbanen te zien zijn op de muur. U heeft de keuze uit oneindig veel kleuren verf en afwerkingen, zoals mat of glans.  

Hoewel latex spuitwerk enig voorwerk vereist, zorgt het over het algemeen voor minder hinder van de werkzaamheden dan traditioneel schilderen. Daarnaast heeft latex spuitwerk nog meer voordelen:

  • Snel aan te brengen
  • Geen zichtbare rollerbanen of aanzet
  • Structuur van de ondergrond blijft behouden
  • Geurarm

 

 

Lak spuiten zorgt ervoor dat ramen, deuren, kozijnen en houtwerk strak afgewerkt worden. Dat wil zeggen zonder strepen van kwast of roller.Hierdoor kunt u weer jaren genieten van mooi spuitwerk.

Door middel van het lakspuiten voorzien wij ramen, deuren, kozijnen, trappen, lambriseringen en houtwerk van een mooie, nieuwe laklaag. Ook kunnen wij bijvoorbeeld de betimmering op zolder spuiten. De verf die wij gebruiken is ontwikkeld en bedoeld voor hout. Wij noemen dit houtlak of kortweg lak. 

Omdat de lak die wij gebruiken speciaal voor het spuiten ontwikkeld is wordt het eindresultaat erg mooi. Dus zeer strak en helemaal egaal. 

Hierdoor kunt u weer jaren genieten van mooi spuitwerk.